بازاریابی محتوا استراتژی و راهکارها
حتما تابحال شنیده اید که افراد زیادی تنها از طریق کسب و کار اینترنتی خود، درآمد زیادی کسب می کنند، اگر شما ایده کسب و کار اینترنتی خود را در سر دارید، اما از شروع آن می ترسید یا نمی دانید چگونه آن را شروع کنید، پس حتما به خواندن این آموزش نیاز دارید.
از مزایای آموزش صفر تا صد کسب و کار اینترنتی ایده بانک این است که بر خلاف بیشتر آموزش های مطرح در این زمینه که موفقیت در کسب و کار اینترنتی را پیچیده جلوه می دهند سعی شده در ابتدا کل فرآیند کسب و کار اینترنتی را برای شما مشخص کند و سپس گام به گام ، کسب و کار اینترنتی را به شما آموزش دهد. در این آموزش شما کل فرآیند و گامهایی که باید تا انتها بردارید را در شش گام مشخص دیده و لمس می کنید و تنها با برداشتن این گامها می توانید کسب و کار اینترنتی خود را به موفقیت یا بهتر بگوییم به درآمدزایی برسانید.
موضاعاتی که در آموزش صفر تا صد کسب و کار اینترنتی می آموزید :
اگر شما در حال خواندن این آموزش هستید بدین معناست که شما یک بازاریاب حرفه ای یا یک صاحب کسب و کار هستید که اهمیت بازاریابی اینترنتی و داشتن یک کسب و کار اینترنتی موفق را می داند.
حتما شما هم تا بحال به این نتیجه رسیده اید کهروش های بازاریابی سنتی نه تنها اثربخشی خود را تا حدود زیادی از دست داده اند، بلکه گران هم هستند و از طرفی شما می دانید با نادیده گرفتن بازار آنلاین و اینترنتی کسب و کار خود، شما سهم زیادی از مشتریان خود را ممکن است از دست بدهید.
امروزه دیگر نوع کسب و کار شما مهم نیست، هر کسب و کاری که دارید، مطمئنا بخش عظیمی از مشتریان شما در فضای اینترنت به دنبال شما هستند و بنابراین بایستی کسب و کار اینترنتی خود را هر چه زودتر راه اندازی کنید و در این راه شما تنها نخواهید بود، هر آنچه که برای ایجاد کسب و کار اینترنتی و موفقیت آن نیاز دارید در این آموزش وجود دارد و ما گام به گام شما را جهت رسیدن به هدف تان هدایت می کنیم.
اگر روی سئو وب سایت خود کار کنید، بازدیدکنندگان و مشتریان بالقوه به وب سایت تان سرازیر می شوند ....
به هر حال اگر قصد دارید مشتریان بالقوه خود را از فضای وب به سمت وب سایت خود جذب کنبد، شما به چیزی بیشتر از داشتن وب سایت نیاز دارید، به عبارتی شما باید وب سایت خود را بهینه کنید.
کار بهینه سازی موتورهای جستجو یا سئو، این است که به وب سایت شما کمک کند تا در فضای اینترنت و موتورهای جستجویی از جمله گوگل، بینگ و یاهو پیدا شود. حتما شما هم با سئو آشنا هستید، و می دانید که هر گاه صحبت از سئو می شود، بحث سئو on-page و سئو off-page مطرح می شود.
اگر شما هم با مقوله سئو آشنا هستید، حتما هر جا با آن برخورد داشته اید، سئو را با دو عنوان سئو داخلی و خارجی سایت برایتان تعریف کرده اند. اما باید بگویم که همه اینها تعاریف سئو سنتی می باشند، و اینکه در این آموزش ما حتی می خواهیم شما را با سئو عصر جدید آشنا کنیم و دانش شما را در زمینه سئو بروز کنیم. برای مشاهده آموزش سئو سایت ایده بانک کلیک کنید ....
سئو داخلی سایت در واقع همان بکار گیری مناسب و درست کلمات کلیدی داخل سایت را شامل می شود، که شامل رعایت عنوان ها، هدرها، تگهای توضیحات و موارد دیگر می شود.
سئو خارجی سایت به بهبود وب سایت از نظر اعتبار کلی آن در محیط وب اشاره می کند، که با میزان لینکهایی که وب سایت های معتبر به آن داده اند مشخص می شود. هدف سئو خارجی وب سایت جذب بی نهایت لینک (بک لینک) از سمت وب سایت های مربوط و معتبر می باشد.
اگر چه سئو داخلی و سئو خارجی همچنان مفاهیم ارزشمند و مفیدی هستند، اما مفاهیم جدیدی در حال جایگزین شدن با آنهاست. در گذشته هدف سئو تحت تاثیر قرار دادن یا حتی فریب دادن موتورهای جستجو بود تا بواسطه آن رتبه خوبی در نتایج موتورهای جستجو کسب شود، و در نهایت به رتبه اول در مورد کلمه کلیدی خود برسید.
امروزه موتورهای جستجو بسیار باهوش تر از گذشته هستند، آنها می توانند تفاوت وب سایت های اسپم که می خواهند موتورهای جستجو را فریب دهند با وب سایت های معتبر و مربوط که محتوای مناسبی تولید می کنند را بفهمند.
بیش از این صحبت نمی کنیم و 5 عنصر مهم سئو و بهینه سازی سایت را برای شما شرح می دهیم :
عنوان صفحه دقیقا متنی است که با قرار دادن نشانگر موس روی تب وب سایتی که باز کرده اید، در بالای آن تب به شما نشان داده می شود، همین طور تایتل یا عنوان یک صفحه اینترنتی در نتایج موتور جستجو نیز نشان داده می شود. عنوان صفحات را می توانید در HTML وب سایت خود ادیت کنید و آن عبارتست از متنی که توسط تگ <title> مشخص شده است. در اینجا برخی از دستورالعمل های مهمی که در مورد تگ عنوان / تایتل بایستی رعایت شود، قرار داده شده است:
تگ توضیحات، یک خلاصه و توضیح کوتاهی است که شما می توانید برای یک صفحه اینترنتی بنویسید، و موتورهای جستجو در نتایج جستجو آن را نمایش می دهند. این توضیحات برای رتبه و رنکینگ در موتورهای جستجو تاثیری ندارند، اما از لحاظ دیگری اهمیت فراوانی دارد، چرا که متن تگ توضیحات قرار است افراد را متقاعد کند، که چرا روی یک نتیجه جستجو کلیک کنند و چرا آن محتوا برای آنها مناسب است.
بنابراین توضیح مختصر باید توضیح دهد که چه چیزی در پیج شما وجود دارد، که بازدید کنندگان باید بر آن کلیک کنند و بنابراین نقش مهمی بر بهبود CTR وب سایت شما دارد.
اگر بخشی از متن به نظر بزرگتر یا برجسته تر از باقی متن بنظر برسد، احتمالا بخشی از هدینگ است. شما می توانید برای تشخیص نوع هدینگ از بررسی HTML استفاده کنید و به دنبال متن هایی بگردید که اطراف آنها تگ <h1> ، <h2> یا <h3> می باشد.
جالبتر این است که هم موتورهای جستجو و هم کاربران آنها (بازدیدکنندگان و کسانی که در وب جستجو می کنند) تمایل خیلی بیشتری به خواندن هدینگ ها نسبت به متون و پاراگراف های معمولی دارند. به همین دلیل خوب است که کلمات کلیدی را در هدینگ ها (سرفصل ها) قرار دهید. و از طرفی به خاطر داشته باشد که هدینگ <h1> وزن بیشتری نسبت به سایر هدینگ های <h2> و <h3> دارد.
با وجود اهمیت زیاد هدینگ H1 اما سعی کنید در هر پست یا مطلب بیش از یکبار از آن استفاده نکنید و در ضمن اگر متن طولانی است برای بخش بندی آن خیلی خوب است که برای مشخص کردن سرفصل های مختلف آن از چندین تگ H2 و H3 استفاده کنید.
تصاویر موجود در یک صفحه وب می تواند باعث تجربه کاربری بهتر شود، با این حال هنگام قرار دادن تصاویر، بایستی به موارد زیر توجه داشته باشید :
URL یک وب سایت به آدرس اینترنتی آن اشاره دارد. برای مثال URL سایت ایده بانک عبارتست از : http://idehbank.com/ .
ساختار URL به نحوه قرار گرفتن متن و سازماندهی آن در URL گفته می شود و به همین دلیل است که URL های مختلف در وب سایت شما می توانند با هم تعامل کنند. زمانیکه ساختار URL وب سایت خود را مشخص می کنید، حتما به دستورالعمل های مفید زیر دقت کنید.
موضوع بازاریابی از طریق تلفن همراه در حلقه های مختلفی از بازاریابی دیده شده است و اغلب با رویکردهای مختلفی از مزایای آن گفته شده، درحالیکه بازاریابی موبایلی می تواندمعانی زیادی داشته باشد، اما همیشه یک پیام اولیه برای کسانی که به دنبال استفاده از مزایای بازاریابی موبایلی هستند وجود دارد و آن هم عبارتست از :
در حالیکه راه ها و گزینه های مختلفی برای ایجاد وب سایت مناسب برای موبایل و یا به عبارتی بهینه برای موبایل وجود دارد از جمله ایجاد یک وب سایت موبایل جداگانه یا راه اندازی اپلیکیشن، اما بهترین مورد ایجاد یک وب سایت بهینه است که در برابر دستگاه های مختلف پاسخگو باشد که به چنین وب سایت هایی، وب سایت با طراحی واکنشگرا یا ریسپانسیو گفته می شود.
یک وب سایت واکنشگرا یا ریسپانسیو از URL و HTML مشابهی بر روی تمامی دستگاه ها از جمله کامپیوتر، لپتاپ، تبلت و گوشی های هوشمند استفاده می کند. تنها چیزی که در مورد آنها تغییر می کند CSS است، که در واقع یک زبان برنامه نویسی است که سبک و قالب بندی یک صفحه را توصیف می کند.
CSS به محتوا در وب سایت شما اجازه می دهد تا با اندازه های مختلف صفحه نمایش سازگاری داشته باشد، بدین معنی که بازدیدکنندگان با استفاده از هر دستگاهی بهترین تجربه مشاهده و مرور وب سایت تان را خواهند داشت و هیچ گاه دچار مشکل نمی شوند. به همین دلیل است که موتور جستجوی گوگل هم به وب سایت ها با طراحی واکنشگرا اهمیت بیشتری می دهد، چرا که آنها راحت تر قابل کراول و ایندکس شدن هستند و علاوه بر این تجربه خوبی برای بازدیدکنندگان ایجاد می کنند.
محتوا پادشاه است
حالا که وب سایت خود را بهینه سازی کردید و اصولی که در بخش قبل گفته شد را رعایت کردید، زمان آن است که به تولید محتوا بپردازید. بازاریابی محتوا سوخت موتور استراتژی کسب و کار آنلاین شماست. بدون محتوا اصلا بازاریابی اینترنتی و کسب و کار اینترنتی معنایی ندارد. با ایجاد محتوای با کیفیت و ارزشمند می توانید به مخاطبان خاص خود دست یابید. اما مساله اینجاست که هدف این است شما کاری بیش از جذب مشتری به سایت انجام دهید، در واقع از این طریق شما بازدیدکنندگان درستی را جذب می کنید، همان کسانی که قرار است آنها را به خریدار تبدیل کنید، علاوه بر این محتوا بطور قابل توجهی به سئو وب سایت شما کمک خواهد کرد.
بخش سئو off page از بخش قبل را بیاد آورید، ایجاد و توزیع محتوا بهترین راه برای کسب لینکهای ارزشمندی است که می تواند موجب شود سایت شما رتبه خوبی در موتورهای جستجو بگیرد و همین طور میزان پیدا شدن سایت شما را در نتایج جستجو بالا می برد.
وبلاگ باعث می شود وب سایت شما پویا تر و تازهزه تر بنظر برسد، چرا که با قرار دادن محتواهای جدید در هر زمان، در واقع یک مقاله جدید منتشر شده است. و اتفاقا موتورهای جستجو از چنین وب سایت های تازه ای استقبال می کند و به خاطر مطالب تازه و مربوط رتبه بهتری به آنها می دهد، از طرفی این رتبه بهتر موجب ورود بازدیدکنندگان جدید و بیشتر برای سایت و در نتیجه برای کسب و کار می شود.
اما فراموش نکنید زمانیکه وبلاگ نویسی می کنید و مقاله منتشر می کنید، از قالب صاحب کسب و کار بیرون بیایید و اتفاقا سعی کنید همانند ناشر یک مجله فکر کنید و بنویسید. در واقع هدف وبلاگ در وبسایت شما نباید تبلیغاتی باشد، بلکه باید هدف آن تولید محتوا و مقالات ارزشمند، پست های غیر تبلیغاتی و بیشتر به عنوان منبعی علمی و قابل اتکا در آن صنعت باشد.
وبلاگ نویسی و روش های آن آنقدر مهم است که حتی شما باید به کوچکترین جزئیات آن مثل کلماتی که استفاده می کنید فکر کنید. از استفاده از اصطلاحات تخصصی و صنعتی که ممکن است اکثر مشتریان متوجه نشوند و تنها شما و کارکنان تان آنها را می فهمید، خودداری کنید، و در عوض به دنبال استفاده از کلماتی باشید که مشتریان برای توصیف کسب و کار شما استفاده می کنند و اتفاقا از این عبارات حتما در مقالات و زبان وبلاگ خود استفاده کنید.
در رابطه با تولید محتوا و وبلاگ نویسی بایستی هدفمند و برای منظور خاصی کار خود را شروع کنید، بدون هدف مشخص نه تنها راه به جایی نمی برید، بلکه ممکن است سایت شما به انباری از مقالات مختلف و بعضا نامرتبط تبدیل شود. بنابراین پیش از شروع تولید محتوا به سوال زیر پاسخ دهید :
فراموش نکنید آموزش های شما نباید جنبه تبلیغاتی برای محصولات تان داشته باشد، مثلا شامل محصولات خاص شما نمی باشد، بلکه باید مشکل یا مساله ای که صنعت یا مشتریانتان با آن روبرو هستند را توضیح دهد و گاهی محصول یا خدماتی که برای مقابله با آن چالش مناسب است را ارائه دهد.
یک راه عالی برای شروع تولید محتوا یا وبلاگ نویسی این است که به ده سوال رایجی که توسط مشتریان بالقوه از شما پرسیده می شود، پاسخ دهید و این کار را برای 10 هفته و حداقل هفته ای یکبار انجام دهید، با این کار پایه های اصلی یک وبلاگ موفق را ایجاد خواهید کرد.
پس از اینکه این ده هفته به اتمام رسید، به گوگل وبمستر یا گوگل آنالیتیک وب سایت خود مراجعه کنید تا ببینید کدام مقالات بیشترین مخاطب را به خود جلب کرده است. اگر دو یا سه مقاله بیشترین تعداد بازدیدکننده را داشته اند و همینطور دیگران به آنها لینک داده اند، نوشتن در مورد موضوع آن مقالات و تولید محتوا در آن زمینه ها را در اولویت بگذارید.
گاهی حتی می توانید در مورد آن موضوع با افراد مختلف از جمله صاحبین کسب و کارها و مشتریان مصاحبه کنید، و نظرات، مشکلات یا راه حل های آنها را دریافت و به عنوان محتوا در سایت خود قرار دهید. متون مصاحبه ای بازدید زیادی پیدا خواهند کرد.
در رابطه با تولید محتوا و وبلاگ نویسی یک حقیقت را فراموش نکنید :
تخصص و علاقه شما بایستی از طریق وبلاگ به بازدیدکنندگان منتقل شود.
برای آموزش کامل تولید محتوا برای سایت حتما به این آموزش مراجعه کنید.
عنوان یا تایتل یک وب سایت اولین چیزی است که مردم میبینند، بنابراین بایستی به وضوح نشان دهد که آن مقاله در مورد چه موضوعی است و مهم تر از همه عنوان نباید گمراه کننده باشد. واضح و خاص بودن مقالات نه تنها بازدیدکنندگان را جذب می کند، بلکه باعث می شود آن مقاله یا محتوا را به اشتراگ بگذارند.
محتوا نه تنها باید ساختار درستی داشته، بلکه با متن و نوشتار خوبی نیز داشته باشد، بگونه ای که برای بازدیدکننده و خواننده براحتی قابل خواندن و فهمیدن باشد. برای مثال شامل تگهای هدر یا همان سرفصل ها، نقطه گذاری و مشخص کردن بخش های مختلف نوشتار باشد. در نهایت از یک همکار یا دوست بخواهید که محتوا را قبل از انتشار مطالعه و در صورت نیاز آن را ویرایش کنید.
استفاده از محتوای چند رسانه ای مرتبط، نه تنها می تواند پست وبلاگی را به یادماندنی تر کند به گونه ای که برند شما و آن پست در خاطر فرد بماند، بلکه چنین پستهایی سرگرم کننده تر هستند و افراد بیشتر راغبند که آن را بخوانند.
استفاده از لینکهای مرتبط با محتوا در درون متن مقاله / محتوا، موجب می شود که افراد بتوانند هر موردی را که در آن محتوا متوجه نشدند، از طریق لینکهای مربوطه بهتر متوجه شوند و در واقع بتوانند متن را بصورت دقیق تر بفهمند. از طرفی این لینکها هم می توانند به صفحات داخلی دیگر وب سایت تان باشند و هم می توانند به لندینگ پیج ها و صفحات فرودی باشند که می خواهید از آن طریق مشتریان را به مسیر خاصی هدایت کنید.
هر محتوا یا پست وبلاگی که ایجاد می شود و انتشار می یابد، بایستی از مخاطب و بازدید کننده بخواهد که کاری انجام دهد و با محخطب تعامل کند، بدون این تعاملات نه تنها پست های وبلاگی تاثیر گذاری کمتری روی افراد دارند، بلکه شما از فرصتی که برای ارتباط با مشتری می توانسته اید استفاده کنید و کاری را از وی بخواهید محروم شده اید.